Mobilväxel - Därför är det ett bra val

Det är lönsamt


Ett missat samtal kan vara en missad kund. För många kunder – inom alla branscher – är fortfarande en mänsklig röst i andra änden avgörande för om ett företag bedöms som pålitligt.

Med en molnväxel kan du styra och ändra hur samtalen ska tas emot eller koppla till någon extern telefonservice om ingen kan svara.

Mer professionellt & tryggare

Om någon kontaktar dig för första gången kan det ibland kännas tryggare om ditt företag uppfattas som lite större, lite mer moget. Med en molnväxel kan du uppnå den känslan på olika sätt – allt från ett proffsigt välkomstmeddelande till möjligheten att koppla vidare.

Flexibelt

Dagens molnbaserade växlar är anpassade för skalbarhet. Man kan enkelt både skala upp och ned medarbetare över tid om behoven skulle ändras.
Samma sak gäller funktioner – lägg till eller dra ifrån funktionalitet vid behov.

Ge bra kundservice

De flesta småföretag kan inte unna sig en växeltelefonist på heltid. Därför är det en fördel att molnbaserade växlar möjliggör att ni kan hjälpas åt i företaget att agera som växeltelefonist - allt ni behöver är en mobiltelefon. Det går också att hantera din telefoni via datorn med hjälp av ett headset.

Jobba var du vill

Många företag har idag en rörlig verksamhet. Vissa jobbar ständigt på fältet, andra jobbar på distans hos kunder. Oavsett var du än befinner dig har du alltid alla växelfunktioner med dig i fickan, i din mobiltelefon.

Arbetsro

Med hjälp av hänvisning kan ett företag både se till att inte störas av samtal vid särskilda tillfällen, och att inte göra kunden som ringer alltför besviken. Tjänsten finns ofta i olika företagsabonnemang och kan användas för alla tillfällen när samtalen inte ska gå fram som vanligt.

Hänvisningen innebär att den som ringer får ett meddelande om att den de ringt till kanske är på ett möte, bortrest eller på lunch.

Leverans av mobil växel

Sim-kort & Hårdvara

När ni valt leverantör utifrån framtagna offerter, skickas SIM-kort inom ca 5-7 arbetsdagar.
Om ni även beställt nya mobiler eller annan hårdvara så levereras dessa samtidigt.

Levererad hårdvara är alltid olåst och går utmärkt att använda med er nuvarande operatör.

Installation

Om ni redan har en mobil växel, gör vi normalt en kopia av er nuvarande lösning, samt optimerar den ytterligare.

Vi sköter allt, och kommer i god tid innan nummerflytt säkerställa att allt fungerar som det ska.

Nummerflytt

Flytt av telefonnummer sker enligt överenskommelse. Månadsdebitering för abonnemangen påbörjas inte förrän nummerflytt är gjord.

Avtalsbevakning 

Advisera tar kontakt med er i god tid innan era abonnemang löper ut. Normalt inom ca 18-20 månader efter tecknat avtal.

Vi har alltid som målsättning att ni skall kunna sänka era kostnader och samtidigt erhålla en likvärdig eller förbättrad funktionalitet.