Vår Process

Information & Idé

Vi hämtar in information om era befintliga avtal & villkor för att skapa en fullständig jämförelse och tydlig bild över er nuvarande situation.

Analys & Behov

Vi är övertygade om att ni skall fortsätta att lägga tid på er verksamhet och det ert företag gör bäst! Överlämna de mobila tjänsterna till oss, så optimerar vi den bästa lösningen till dig som kund.

Erbjudande & Implementering

Baserat på gjord behovsanalys tar vi fram ett skräddarsytt erbjudande till er. Vårt mål är att erbjuda ett konkurrenskraftigt Pris utan att tumma på Funktionalitet eller Service.

Löpande Support & Förvaltning

Som kund skall ni alltid få den hjälp ni behöver. Advisera har ett helt eget supportteam som arbetar tätt med de olika leverantörerna. Vi har alltid som policy att hjälpa och lösa era utmaningar snarast möjligt.Medlemmar i Ringup

Advisera är medlemmar i Ringup som är Sveriges äldsta och största helt opartiska kedja för Telefoni och IT-lösningar till företag. Kedjetillhörigheten är en ytterligare kvalitets- och trygghetsstämpel på att Advisera levererar Telefoni och IT-lösningar till företag på ett objektivt och kompetent sätt.