Telefoni & IT

Telefoni

Advisera erbjuder hela produktportföljen för en komplett kommunikationslösning. Naturligtvis med tillhörande telefon eller hårdvara efter önskemål och behov.

Data & IT

Det mobila kontoret är ett större behov idag än någonsin. Advisera kan erbjuda en komplett lösning för era mobila uppkopplingar och Bredband.

Växel

Idag är en kompetent växellösning ett måste för de flesta företag. Oavsett om ni är i behov av en enkel lösning för max 20 anställda eller en mer flexibel lösning för företag i alla storlekar, så hjäper vi er oavsett storlek och behov.

Hur kan vi hjälpa dig?

Advisera erbjuder kompletta företagslösningar, analyser och rådgivning inom Telefoni & IT. Precis som för våra övriga tjänster strävar vi efter att kunna upprätthålla högsta möjliga servicenivå och med fokus på att kunna leverera riktigt bra lösningar till de mest fördelaktiga priserna på marknaden.

Vår Process

Information & Idé

Vi hämtar in information om era befintliga avtal & villkor för att skapa oss en en fullständig och tydlig bild över er nuvarande situation.

Analys & Behov

Vi är övertygade om att ni skall fortsätta att lägga tid på er verksamhet och det ert företag gör bäst! Överlämna de mobila tjänsterna till oss, så optimerar vi den bästa lösningen till dig som kund.

Implementering

Baserat på gjord behovsanalys tar vi fram ett skräddarsytt erbjudande till er. Vårt mål är att erbjuda ett konkurrenskraftigt Pris utan att tumma på Funktionalitet eller Service.

Support

Ni kan alltid få den hjälp ni behöver. Tillsammans med vår supportpartner har vi som policy att hjälpa och lösa dina utmaningar snarast möjligt.